altijd de juiste foto

Drukwerk

Hoe snel onze wereld ook digitaliseerd, er zal altijd drukwerk blijven bestaan. Het aantal toepassingen breidt zich nog steeds uit; tegenwoordig is technisch bijna alles mogelijk. Uiteraard blijven we met zorg uw handelsdrukwerk zoals briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, adresetiketten en complimentcards ontwikkelen en drukken. Werkt u liever papierloos, dan helpen we door uw huisstijl in bijvoorbeeld Word templates te zetten.

Huis-stijl heeft sinds 1995 een rijke ervaring opgebouwd in het ontwerpen en drukken van personeelbladen, jaarverslagen, boeken en tijdschriften. We komen graag bij u langs om een en ander toe te lichten.

Drukwerk is communicatie

Drukwerk is een belangrijk middel in de communicatie tussen u en uw relaties. Bij een eerste ontmoeting vindt er meestal een uitwisseling van visitekaartjes plaats. Daarbij is het van belang dat u een goede indruk maakt. Een goede huisstijl en kwaliteitsdrukwerk leveren een grote bijdrage leveren aan deze indruk. Huis-stijl ontwerpt complete huisstijlen en helpt u de kleuren en papier uit te zoeken die het best uw organisatie reflecteren. de voorbeelden van huisstijlen die wij hebben ontworpen staan hier op een rij. U kunt ze vinden door te klikken op de betreffende drukwerksoorten.

Heeft u nog geen eigen huisstijl? Wij gaan graag de uitdaging aan om voor u een passende huisstijl te ontwikkelen. Een huisstijl die de identiteit van uw bedrijf of organisatie weerspiegelt en herkenbaar maakt voor bestaande of nieuwe relaties.

Heeft u wel een huisstijl, maar bent u daar niet (meer) tevreden mee of wilt u uw huisstijl vernieuwen? Ook daar helpen wij u graag mee.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende opgave van de tarieven en mogelijkheden.