Ontwerp poster voor Allianz

Allianz poster

Ontwerp poster voor Allianz

Allianz poster

Poster ontwerp Star Travel Nieuwegein

Deze raamposter werd vormgegeven voor StarTravel Nieuwegein.

Poster Reisbureau Acire

Reisbureau Acire verhuisde naar een nieuwe locatie en wijzigde de naam (voorheen Star Travel Nieuwegein). Om dit kenbaar te maken liet Reisbureau Acire een poster ontwerpen.

A0 driehoekbord poster Reisbureau Acire 5 jaar

Reisbureau Acire bestond in januari 2008 vijf jaar en vierde dat met een spectaculaire actie. Om de actie onder de aandacht te brengen ontwikkelde Huis-stijl Ontwerp een A0-formaat poster (geschikt voor driehoeksborden) die langs de belangrijkste wegen in Nieuwegein werd geplaatst. Ook de huis-aan-huis bezorgde 8 pagina full colour bedrukte folder zorgde voor extra exposure.

Poster ontwerp Sebas 25 jaar

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van drogisterij en parfumerie Sebas in Nieuwegein, ontwikkelden we een kleurige poster.

Poster ontwerp Winkelcentrum Galecop Nieuwegein

Winkelcentrum Galecop Nieuwegein laat haar posters voor diverse evenementen door Huis-stijl Ontwerp vormgeven. Zo maakten we posters ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan, sinterklaas posters, kerst posters en posters voor pasen.

Posters

Hier ziet u een selectie van door Huis-stijl ontworpen posters.

Posters zijn er in allerlei soorten en maten. Meestal is een poster groter dan A4 (bijvoorbeeld A3, A2, A0 of een andere standaard maat) omdat hij doorgaans wordt gebruikt voor het communiceren van een commerciƫle boodschap.

U kunt een poster (affiche of aanplakbiljet zijn andere bekende benamingen) bijvoorbeeld inzetten om een speciale actie of een bijzonder evenement onder de aandacht te brengen.

Een poster hangt u op, op plaatsen waar uw doelgroep hem kan zien. Dat kan in een kantine zijn, een showroom, in abri's (bushokjesreclame) of op driehoeksborden (poster voorzien van blue back) in het centrum van een dorp of stad.

Wilt u een poster laten ontwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De opmaak van uw personeelsblad voeren wij vakkundig uit.