altijd de juiste foto

Caleidokrant

Het leden magazine dat 3-4 keer per jaar word verspreid onder de leden. Leden ontvangen via de Caleidokrant hun verenigingsnieuws en laatste ontwikkelingen binnen onderzoek en behandeling voor mensen met een dissociatieve stoornis. Leden zijn actief betrokken met de inhoud waarbij terugkerende thema's zoals recepten, ervaringsverhalen, boekrecenties, puzzels en zelfgemaakte kunst word ingestuurd en gepubliceerd.

Huis-stijl verzorgd voor elke uitgave de opmaak, het drukwerk en de verspreiding onder de leden. 

Over Caleidoscoop
Caleidoscoop is een patiëntenvereniging voor en door mensen met een dissociatieve stoornis en directbetrokkenen. Dissociatie is een toestand waarin gedachten, emoties, waarnemingen en/ of herinneringen buiten het bewustzijn worden geplaatst, tijdelijk niet oproepbaar zijn of minder samenhang vertonen. Het kan worden beschouwd als een overlevingsmechanisme wanneer de hersenen extreme stress signaleren. Wanneer dissociatie langdurig of permanent optreedt, is er meestal sprake van een dissociatieve stoornis.

Caleidoscoop informeert en faciliteert contact tussen lotgenoten. De vereniging is er niet alleen voor lotgenoten (mensen met een dissociatieve stoornis), maar ook voor hun omgeving, behandelaren en andere belangstellenden.

« Portfolio overzicht