Webapplicaties

Het ontwikkelen van webapplicaties is één van onze sterke punten. Webapplicaties zijn bijvoorbeeld:

  • Intranet
  • Content Management Systemen (CMS)
  • Nieuwsbrief mailing applicaties (digitale nieuwsbrief)

Webapplicaties kunnen worden toegepast in websites, maar ook in besloten webomgevingen zoals intranet of extranet.

Intranet

Een intranet is in feite een 'website' die uitsluitend toegankelijk is via een besloten bedrijfsnetwerk. Het intranet is een zeer geschikt kanaal voor interne communicatie en voor medewerkers vaak de voornaamste bron van informatie over hun bedrijf of organisatie.

Extranet

Een extranet heeft meestal dezelfde functie als een intranet, maar een extranet is 'van buiten' toegankelijk. Medewerkers, maar ook klanten en andere buitenstaanders kunnen met behulp van een gebruikersnaam en wachtwoord inloggen in het systeem. Dat kunnen ze doen op de zaak, maar ook op een thuiswerkplek of elders.

Lijst artikelen in het CMS systeem

Content Management Systemen (CMS)

Met behulp van een Content Management Systeem (CMS) wordt het voor u mogelijk om met elke willekeurige computer, waar ook ter wereld, uw website up-to-date te houden. Op die manier hoeft u geen tussenpersoon in te schakelen om uw website aan te passen.
U kunt zelf bepalen wanneer u uw wijzigingen aanbrengt, thuis of op het werk. Tekst, fotos en andere afbeeldingen kunt u zelf beheren. Wij bouwen graag een Content Management Systeem voor u op maat.

Vorbeeld van een nieuwsbrief

Nieuwsbrief mailing applicaties (digitale nieuwsbrief)

Een nieuwsbrief mailingapplicatie stelt u in staat om online uw eigen digitale nieuwsbrief op te stellen en met één druk op de knop te versturen naar al uw relaties of naar een anderszins door uzelf geselecteerde relatiegroep.

Wij ontwerpen een standaard opmaak (template) voor uw nieuwsbrief, die als basis kan dienen. Vervolgens kunt u zelf het template 'vullen' met afbeeldingen, fotos en tekst. Op die manier is de digitale nieuwsbrief telkens voorzien van dezelfde huisstijl, zodat uw (potentiële) klanten de digitale nieuwsbrief direct met uw bedrijf associëren.

Verjaardag module

Voor uw relatie-beheer zijn er diverse modules te bedenken. Zo ontwikkelden wij voor een parfumeriewinkel een zogenaamde verjaardag module. Met deze module kan de winkel haar vaste klanten automatisch feliciteren met zijn of haar verjaardag. De module stuurt op de verjaardag van de klant een felicitatie e-mail. Samen met de felicitatie wordt ook direct een waardebon meegezonden, die de klant mag besteden in de winkel. Behalve voor relatiemanagement zorgt dit systeem daarmee ook voor directe omzetstijging.

Reserveringsmodule / Agenda

Wij ontwikkelen ook reserveringssystemen, die via een webinterface (website of intranet) te beheren zijn. Zo maakten we voor een verhuurder van vakantiewoningen een module waarmee de beschikbaarheid van woningen kan worden aangegeven. Behalve het beheer ervan, kunnen de reserveringen uiteraard ook per object overzichtelijk worden weergegeven.

Met een reserveringsmodule van Huis-stijl bespaart u veel tijd!

Webshop

Wilt u uw website inzetten als verkoopkanaal, dan moet u niet alleen nadenken over de inrichting van de webwinkel zelf, maar ook hoe u het proces laat aansluiten op uw backoffice. U kunt natuurlijk handmatig de bestellingen van de website invoeren in uw bestaande systemen, maar wellicht is het efficiënter en voordeliger om dat te automatiseren.

Huis-stijl Ontwerp en Fotografie heeft ervaring met dergelijke processen en denkt hierover graag met u mee. We adviseren u en helpen u desgewenst bij de implementatie.

Voor al heel wat bedrijven maakte Huis-stijl de Word sjablonen en Powerpoint templates.