Website Adjaan ICT Diensten

Statische website Adjaan ICT Diensten

Voor deze ICT dienstverlener ontwikkelde Huis-stijl een zogenaamde statische website.

Een 'statische' website is een website die niet kan worden onderhouden met behulp van een content management systeem (cms). Veel websites hebben tegenwoordig zo'n content manager, maar dat is niet voor alle soorten websites nodig. Met name als de informatie (de content) niet veel wordt aangepast, volstaat het om de teksten rechtstreeks in de html code op te nemen.

Adjaan ICT Diensten is een jong bedrijf, dat erop is gericht om snel en efficiƫnt kleine en middelgrote bedrijven en de particulier te adviseren of te helpen bij de aanschaf van nieuwe oplossingen op ICT-terrein. Adjaan richt zich vooral op de basis van de ICT, de fysieke/virtuele infrastructuur.

Gebruikte technieken: html, css.

Wilt u ook een website, zonder al te veel poespas? Neem vrijblijvend contact met ons op.

http://www.adjaan.nl/

« Vorige

Websites

Website ontwerp kunt u gerust aan Huis-stijl overlaten. Door de jaren heen hebben we voor vele organisaties een website vormgegeven.

Hier ziet u een selectie van websites die we hebben ontworpen, gebouwd en onderhouden. Veel van deze websites zijn voorzien van een Content Management Systeem (cms), waardoor de klant zelf zijn website (of delen daarvan) kan beheren.

Voor een interactieve cd-rom vraagt u vandaag een offerte aan.