Website Villa Educatief

Webdesign en developement Villa Educatief

Villa Educatief is een jong en ambitieus bedrijf met een wijde blik. Hun core business is het organiseren van congressen en cursussen.

Het organiseren van congressen en cursussen doen zij in eigen beheer, maar ook voor opdrachtgevers. Voor wat dit laatste betreft kunt u bijvoorbeeld denken aan mensen of bedrijven die specialistische kennis in huis hebben en die deze kennis graag met anderen willen delen, maar die geen tijd of de know how hebben om een cursus te organiseren. Villa Educatief neemt dit werk graag uit handen. Vanzelfsprekend hebben de mensen van Villa Educatief tevens ervaring in het organiseren van zogenoemde “Inhouse cursussen”.

Deze website is door Huis-stijl voorzien van een content management systeem (cms). Het ontwerp hebben we laten aansluiten op de overige uitingen: strak, overzichtelijk en zakelijk.

Gebruikte technieken: html, css, php, mysql.

http://www.villaeducatief.nl/

« Vorige

Websites

Website ontwerp kunt u gerust aan Huis-stijl overlaten. Door de jaren heen hebben we voor vele organisaties een website vormgegeven.

Hier ziet u een selectie van websites die we hebben ontworpen, gebouwd en onderhouden. Veel van deze websites zijn voorzien van een Content Management Systeem (cms), waardoor de klant zelf zijn website (of delen daarvan) kan beheren.

Voor al heel wat bedrijven maakte Huis-stijl de Word sjablonen en Powerpoint templates.