Website True Colours Coaching

Webdesign en webbouw True Colours Coaching

Huis-stijl verzorgde het webdesign voor de website van True Colours coaching. Behalve het webontwerp is ook de html opmaak aangepast.

De website van True Colours Coaching is voorzien van een nieuw jasje: Huis-stijl Ontwerp en Fotografie deed het webdesign en de herbouw van de website. In de onderliggende structuur zijn methodes toegepast die ervoor zorgen dat de website goed leesbaar is voor bezoekers en zoekmachines.

De lay-out van de website is tot stand gekomen op basis van het kleurige logo van het bedrijf. De afgeronde hoeken in het ontwerp en de typografie passen uitstekend bij de trends van deze tijd.

True Colours Coaching is een internationaal opererende coaching & training organisatie. De trainingen, individueel of in groepsverband, helpt mensen excelleren in hun werk, zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en laat zien welke positieve invloed dat heeft op de leefomgeving.

Gebruikte technieken: html, css.

http://www.true-colours-coaching.com/

« Vorige

Websites

Website ontwerp kunt u gerust aan Huis-stijl overlaten. Door de jaren heen hebben we voor vele organisaties een website vormgegeven.

Hier ziet u een selectie van websites die we hebben ontworpen, gebouwd en onderhouden. Veel van deze websites zijn voorzien van een Content Management Systeem (cms), waardoor de klant zelf zijn website (of delen daarvan) kan beheren.

Heeft u een dynamisch bedrijf, maar een statische website?