Website Skyteam Nederland

Technische realisatie en webdesign Skyteam Nederland

Skyteam Nederland is het import bedrijf voor alle Skyteammotor dealers.

Het bedrijf wat opgericht is in 1999 heeft nu een oppervlakte van 15.000 m2 met een eigen werkplaats, kantoor ruimte, 2 montage en een inpak straat, 1 motorfiets en een motorblok test lijn.
Ze werken met eigen ontwikkelde software en de nodige machines die ervoor zorgen dat er ongeveer 30 verschillende EEC goedgekeurde modellen in productie gemaakt kunnen worden.

Dat Skyteam de laatste jaren sterker wordt op de Europese markt en luistert naar zijn afnemers mag duidelijk zijn.
Ook nu weer zijn ze bij Skyteam in staat geweest om voor 2009 een uitgebreid programma Snor- en Bromfietsen te presenteren.

Op dit moment onderhoud de fabriek een netwerk van ongeveer 100 importeurs in Europa, America, Australie, Africa, het Midden Oosten en andere regio’s wereldwijd.

Gebruikte technieken: css, html, php, javascript.

http://www.skyteammotor.nl/

« Vorige

Websites

Website ontwerp kunt u gerust aan Huis-stijl overlaten. Door de jaren heen hebben we voor vele organisaties een website vormgegeven.

Hier ziet u een selectie van websites die we hebben ontworpen, gebouwd en onderhouden. Veel van deze websites zijn voorzien van een Content Management Systeem (cms), waardoor de klant zelf zijn website (of delen daarvan) kan beheren.

De kracht zit in de combinatie!