Website Santa Cruz Mission Schools

Technische realisatie en webdesign Santa Cruz Mission Schools

Ter ondersteuning van de activiteiten van stichting Santa Cruz Mission Schools Nederland heeft Huis-stijl Ontwerp en Fotografie een nieuwe website ontwikkeld.

Huis-stijl Ontwerp en Fotografie heeft de vormgeving van de website laten aansluiten op het 'gevoel' dat de stichting uitstraalt. Bezoekers van de website krijgen zo een duidelijk beeld van de werkzaamheden van de stichting, de achtergronden en de resultaten.

Medewerkers van de stichting kunnen met behulp van het content management systeem (cms) zelf wijzigingen doorvoeren, nieuwsberichten plaatsen en de website uitbreiden.

De website is voorzien van Google Analytics om de performance te kunnen meten. Er worden gegevens bijgehouden over het aantal conversies (het aantal keren dat een formulier wordt verzonden en er dus een contactmoment tot stand komt) en het gebruik van de site (het aantal bezoekers, de meest bekeken pagina's en de trefwoorden waarop wordt gezocht).

Sinds 1987 zet stichting Santa Cruz Mission Schools Nederland zich in voor de bescherming van de cultuur van het kleurrijke T'Boli volk. Deze inheemse stam leeft al zo'n 1200 jaar in de afgelegen bergen van de zuidelijke Filipijnen.

Gebruikte technieken: xhtml, css, php.

http://www.filipijnen.com/

« Vorige

Websites

Website ontwerp kunt u gerust aan Huis-stijl overlaten. Door de jaren heen hebben we voor vele organisaties een website vormgegeven.

Hier ziet u een selectie van websites die we hebben ontworpen, gebouwd en onderhouden. Veel van deze websites zijn voorzien van een Content Management Systeem (cms), waardoor de klant zelf zijn website (of delen daarvan) kan beheren.

Is uw website (nog) bij de tijd?