Website Psy-Image

Technische realisatie en webdesign Psy-Image

Psy-Image is een praktijk voor psychologie en coaching. De praktijk richt zich op mensen met allerlei vragen op het gebied van psychische gezondheid en zingeving.

Psy-Image staat voor het belang van het zelfbeeld voor de psychische gezondheid: als uw psyche en uw image met elkaar overeenkomen, functioneert u optimaal in uw dagelijks leven.

Psy-Image heeft een methode ontwikkeld die "Zelfbeeld coaching" heet. Zelfbeeld coaching is bedoeld voor iedereen die met meer succes en minder stress wil functioneren in het leven en op het werk. Op de website kan de bezoeker de zelfbeeld test invullen en direct meer informatie krijgen over zijn of haar psychische gezondheid.

Gebruikte technieken: css, php, javascript.

http://www.psy-image.nl/

« Vorige

Websites

Website ontwerp kunt u gerust aan Huis-stijl overlaten. Door de jaren heen hebben we voor vele organisaties een website vormgegeven.

Hier ziet u een selectie van websites die we hebben ontworpen, gebouwd en onderhouden. Veel van deze websites zijn voorzien van een Content Management Systeem (cms), waardoor de klant zelf zijn website (of delen daarvan) kan beheren.

Moet u voor elke tekstwijziging bij uw webbouwer langs? Of heeft u óók liever een cms?