Website Ladenius Communicatie

Website Ladenius Communicatie

Ladenius Communicatie is een gezellig full service ontwerp- en communicatiebureau gevestigd in het Oude Dorp van Houten.

Huis-stijl heeft de website gebouwd van Ladenius Communicatie en voorzien van een CMS. Behalve het bouwen van de nieuwe website heeft Huis-stijl, Ladenius Communicatie begeleid in het realiseren van een web verantwoord webdesign ten behoeve van de hedendaagse codering (HTML 5). Huis-stijl heeft Ladenius Communicatie ook geadviseerd in de navigatie structuur voor de vindbaarheid van zoekmachines zoals Google.

Deze mooie samenwerking heeft geresulteerd in de nieuwe website van Ladenius Communicatie die zowel op het Windows platform en Macintosh Platform in de diverse browsers (Internet Explorer, FireFox, Chrome, Safari en Opera) overzichtelijk getoond wordt.

http://www.ladenius.com/

« Vorige

Websites

Website ontwerp kunt u gerust aan Huis-stijl overlaten. Door de jaren heen hebben we voor vele organisaties een website vormgegeven.

Hier ziet u een selectie van websites die we hebben ontworpen, gebouwd en onderhouden. Veel van deze websites zijn voorzien van een Content Management Systeem (cms), waardoor de klant zelf zijn website (of delen daarvan) kan beheren.

Verkoop via internet is een groeiende markt.