Website Just2Match Miljonairs

Website ontwerp voor Just2Match Miljonairs

Datingservice voor miljonairs houdt golddiggers op afstand.

Relatiebemiddelingsbureau Just2Match lanceert als eerste bureau in Nederland een datingservice voor miljonairs. Met deze service springt Just2Match in op de toenemende behoefte onder miljonairs die op zoek zijn naar een gelijkwaardige relatie. De Personal Matchmaker van Just2Match Miljonairs selecteert partners en regelt ook een op de persoon toegesneden arrangement voor een avond uit.

Volgens Patricia Kuiper-Vermeer, directeur van Just2Match, neemt de behoefte aan persoonlijke bemiddeling bij miljonairs toe. "De miljonair krijgt genoeg aandacht van vrouwen of mannen. Toch blijft het moeilijk om een gelijkwaardige, hoogopgeleide partner te vinden die niet op zijn of haar miljoenen uit is. De mannen en vrouwen in ons bestand hebben zelf een carrière opgebouwd en zijn onafhankelijk. Geld speelt voor hen geen rol in de zoektocht naar een partner", aldus Kuiper-Vermeer.

Cijfers
Onderzoek van Capgemini en Merrill Lynch laat zien dat Nederland momenteel circa 117.400 miljonairs telt. Uit cijfers van het CBS blijkt dat 26 procent van de miljonairs vrijgezel is.

Just2Match
Relatiebemiddelingsbureau Just2Match richt zich als introductieservice op hoogopgeleide singles in heel Nederland. Het bureau is gevestigd in Amsterdam. Jaarlijks melden zich ruim 800 singles aan bij het bureau. Persoonlijke aandacht, deskundigheid, discretie en een hoog slagingspercentage zijn voor de medewerkers en klanten van Just2Match erg belangrijk. Aan de hand van speciaal ontwikkelde methodieken zorgen de consultants van het bureau ervoor dat zij goed inzicht hebben in het profiel en de wensen van de singles. Hierdoor is de kwaliteit van de matches en het slagingspercentage hoog.

Huis-stijl Ontwerp en Fotografie ontwikkelde de website voor Just2Match die zich speciaal richt op miljonairs.

Gebruikte technieken: html, css.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

http://www.just2match.com/miljonairs/

« Vorige

Websites

Website ontwerp kunt u gerust aan Huis-stijl overlaten. Door de jaren heen hebben we voor vele organisaties een website vormgegeven.

Hier ziet u een selectie van websites die we hebben ontworpen, gebouwd en onderhouden. Veel van deze websites zijn voorzien van een Content Management Systeem (cms), waardoor de klant zelf zijn website (of delen daarvan) kan beheren.

Staat uw website achteraan bij Google?