Website F&B energie en milieu

Dynamische website F&B energie en milieu

Uitgebreide website voorzien van content management systeem (cms).

De website van F&B energie en milieu is volledig dynamisch opgebouwd. De klant kan daardoor zelfstandig de content via het content management syteem (cms) beheren.

Verder bevat de website verscheidende modules: nieuws, agenda, opleidingen en seminars. Voor deze verschillende informatietypes zijn onderhoudsmodules gemaakt.

De website is ook voorzien van een digitale nieuwsbriefmodule. Dit stelt de klant in staat om geheel automatisch een nieuwsbrief uit te zenden naar een zelf samen te stellen doelgroep. Het aan- en afmelden verloopt eveneens via de website.

F&B energie en milieu is een onafhankelijke onderneming met als missie het vervullen van de informatiebehoefte binnen het vakgebied energie en het verlenen van diensten binnen de vakgebieden energie en milieu.

Gebruikte technieken: html, css, php, mysql.

http://www.fbbv.nl/

« Vorige

Websites

Website ontwerp kunt u gerust aan Huis-stijl overlaten. Door de jaren heen hebben we voor vele organisaties een website vormgegeven.

Hier ziet u een selectie van websites die we hebben ontworpen, gebouwd en onderhouden. Veel van deze websites zijn voorzien van een Content Management Systeem (cms), waardoor de klant zelf zijn website (of delen daarvan) kan beheren.

Verkoop via internet is een groeiende markt.