Cd-rom productie met zoekfunctie

Voor de European Association of Geoscientists & Engineers (EAGE) maakt Huis-stijl periodiek een cd-rom productie met zoekfuncties.

De cd-rom presentaties bevatten een database met daarop de proceedings, papers en andere documenten. Er kan onder andere worden gezocht op titel, auteur, spreker en land.

De zoekresultaten worden overzichtelijk weergegeven. Voor ieder zoekresultaat kan het bijbehorende pdf document worden geopend.

De cd-rom producties voor EAGE worden ontworpen in opdracht van Co-Productions.

Wilt u ook een cd-rom presentatie met zoeksysteem?
Neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

« Vorige

Multimedia

Wilt u uw product, dienst of bedrijf onder de aandacht brengen bij uw doelgroep? Denk dan ook eens aan de mogelijkheden van een cd-rom presentatie of een dvd-productie.

Een cd-rom presentatie stelt u in staat op interactieve wijze met uw doelgroep te communiceren. Dat kan bijvoorbeeld door een quiz te ontwikkelen waarbij de score moet worden bekeken op uw website.

Of wat dacht u van een zogenaamde 'feel good' film of -animatie, waarin u uw merk centraal kunt stellen? Als u de cd-rom of dvd dan ook nog eens bedrukt met uw eigen logo, is uw 'brand building strategy' compleet!

Vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijkheden?
Bel of stuur ons een e-mail.

De opmaak van uw personeelsblad voeren wij vakkundig uit.